Close

25 september 2020

Een top opdracht op een top school!

Het Wateringse Veld College in Den Haag wil haar onderwijs verder verstevigen. Op de werkvloer, in de operationele organisatie en in een handzaam stuk papier. Wie mag de directie en het team daarbij komende periode adviseren en begeleiden? Ik?! Wat een top opdracht!

Tijdens corona ben ik gestart met een document-analyse en een aantal interviews. Begin van het schooljaar, tijdens de Studiedag, de bühne op. Lijfelijk kennisgemaakt met het team, de eerste analyses kunnen toetsen en de mensen om meedenken en info gevraagd om de kern van hun onderwijs te kunnen duiden. Inmiddels ben ik in de rol van projectleider met inhoudelijke expertise gekropen. Hebben we de eerste stappen gezet met het ontwikkelteam domeinonderwijs. Heb ik op de werkvloer meegekeken en honderduit gevraagd aan docent, mentor en leerling en al een heel aardig beeld van hoe het mooie onderwijs op WVC te verstevigen.

Boordevol energie en zin om er samen wat moois van maken! Samen komen we verder vooruit!

#onderwijskwaliteit #onderwijsinnovatie #eigenaarschapleerproces