Close
Visie

Ik wil dat iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft om zich goed te voelen en goed te ontwikkelen. Alle kinderen zijn verschillend. Ze gedragen zich afwijkend en/ of hebben speciale behoeften. Daarom verdient ieder kind een persoonlijke benadering. 

Wat laat een kind zien? Waarom laat hij of zij dit zien? Hoe denkt het kind? Wat is de relatie tot het denken en voelen en doen? Wat heeft hij of zij nodig? Wat werkt voor hem of haar?

Expertise

Ik ben onderwijskundige sinds 2004 en professioneel coach sinds 2010. Een ervaren leerlingbegeleider en jongerencoach in het onderwijs en de zorgsector. Iemand met zelf ook de nodige levenservaring.

Je kunt mij beschouwen als betrokken, gedreven, betrouwbaar, proactief, doelgericht, pragmatisch en een groot empatisch vermogen.

Mijn kracht ligt in het zien van het kind, in het weten aan te sluiten bij zijn (of haar) leefwereld en vervolgens ga ik doelgericht te werk.

Kwaliteiten

Leerlingen vinden mij lief en grappig. Ze houden van mijn rust en geduld. Leerlingen vinden het fijn om met mij te werken, ondanks het feit dat we dingen doen die ze moeilijk vinden. Ze voelen zich door mij gesteund en merken dat de dingen die we tijdens de begeleiding doen een gunstig effect hebben op hun leven.

Ouders en scholen spreken zich waarderend uit over wat ik met, én voor, de kinderen doe. Ook zij ervaren geregeld de positieve effecten van de coaching.

Achtergrond

BABS is opgericht door Babs Wolters – van der Linden.
Rotterdam, 1980.

Wie is Babs?
Een doortastend, warm mens die het verschil wil maken. Niets geeft mij meer voldoening dan wanneer ik een kind een stapje verder heb kunnen helpen in zijn of haar ontwikkeling. 

Wat wil Babs?
Samen met school en ouders én uiteraard de kinderen zelf, wil ik de randvoorwoorden scheppen waarbinnen kinderen zich goed voelen en zich kunnen ontwikkelen tot stevige jongvolwassenen die straks toegerust zijn om hun eigen leven vorm te geven op basis van wie ze zijn en wat ze kunnen. 

Werkervaring
Jarenlang heb ik onderwijsadvieswerk afgewisseld met leerlingbegeleiding. Zie mijn LinkedIn profiel. Nu werk ik alleen nog direct met het kind, want dat is het allermooiste dat er is.

20201213_131409 (1)

BABS voor school en ouder is in 2016 opgericht door Babs Wolters – van der Linden. 

Opdrachtgevers

parel
ouders
logo_valcky_new
horses
marni
wolfielyceum
wvc
wolfiedal2
wolfielan
codenamefuture
pcbo
melanchton
logo_studieus
logo_educto
logo_stedelijk_dalton
logo_erasmiaans