Close

22 maart 2018

Ook Wolfert Dalton gaat voor eigenaarschapsontwikkeling!

Wolfert dalton gang

Gisteren, op de eerste (zonnige) lentedag van het jaar tekende Danielle Wuisman, directeur Wolfert Dalton, het voorstel dat ik geschreven had en maakten we afspraken over data voor uitvoering van het 1,5 jaar durende project.

Komend schooljaar zal ik mijn beste beentje voor zetten om samen met het schoolteam van Wolfert Dalton vorm en invulling te geven aan een van hun peilers: ‘het aanbieden van een leertraject op maat’. Vertrekpunt: de leerling. Vertrekplaats: het mentoraat. De daltonuitgangspunten zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en reflectie zijn onlosmakelijk verbonden met mijn expertise eigenaarschap. Ik kijk ernaar uit om in augustus deze samenwerking aan te gaan en mijn steentje bij te dragen om iets zinvols, moois en goeds neer te zetten. Op naar leerlingen die zelf bepalen waar ze heen willen, hoe ze daar komen en wie ze daarbij nodig hebben!