Close

6 juni 2019

Zelfpromotie

Allen op schommel kijken niet

Posts plaatsen op LinkedIn is niet mijn favoriete bezigheid. Bedrijfs- (in mijn geval zelf)promotie gaat redelijk hard tegen mijn natuur in. Maar het moet hè, als ZZP-er. Van de week ontving ik feedback. Dat ik gemist werd. Op LinkedIn. Dus, dan voel ik de noodzaak. Het is niet dat ik er niet ben, omdat ik geen werk heb. Ik ben juist lekker bezig.

Waarmee dan?
Met verbeteren van onderwijs, mentoraten eigenaar leerproces op vo scholen, afspraken maken over avonden voor ouders op vo en po scholen voor het nieuwe schooljaar, met het begeleiden van leerlingen binnen ‘groepsarrangementen leren leren’ voor 34H leerlingen (want ik kwam tot de conclusie dat ik de leerlingen mis) en met PGL eigenaar leerproces in het po.

Waar slaat die foto dan op?
Nou, die was van mijn meivakantie. Met mijn gezin. Helemaal los van alles. Tijd voor lummelen, genieten, dankbaar zijn en reflecteren of ik aan het doen ben wat ik wil doen, waar ik goed in ben en wat beter kan. Conclusie: ja, ik vaar mijn eigen goede koers op basis van mijn talenten en datgeen wat ik belangrijk vind. Thuis en op werkgebied. Wat beter kan? Wederom zichtbaar maken wat ik doe.