Close

Recente blogs

Blijf hier up to date rondom Babs voor School en Ouder.

29/06/2019

Wat zeggen mensen over BABS?

Afbeelding1

Rob Fens, voorzitter centrale directie Wolfert van Borselen scholengroep: “Ik heb Babs Wolters inmiddels een aantal keer meegemaakt tijdens bijeenkomsten met ouders van leerlingen van de Wolfert van Borselen scholengroep. Babs heeft het talent om op een rustige, maar volkomen heldere manier de kern te raken van de vraagstukken waarmee ouders van opgroeiende pubers geconfronteerd worden. Haar bijdrage wordt herkend door ouders. Ouders waarderen de steun die Babs geeft op opvoedingsvraagstukken. Wij zien Babs Wolters als een belangrijke schakel in onze contacten met ouders en bij de coaching van onze docenten.”

Erik, ouder brugklasleerling: “Ik dacht dat dit zo’n geitenwollensokken programma zou zijn, maar ik dacht: ‘ik kom toch, want  misschien steek ik er toch nog wat van op’. Maar… wat een fijne avond. Goede werkvormen. Zeer interessant. Gewoon steengoed! Hartelijk dank!”

Peter Wind, directeur Wolfert Lyceum: “Knap hoe je al met je eerste vragen al een veilige sfeer schept, alle ouders weet aan te spreken en aan je verhaal weet te binden, zonder dat ouders zich aangevallen voelen.”

Edwin, ouder van brugklasleerling: “Ik wilde je nogmaals danken. De avond heeft mij erg bewust gemaakt en vanmiddag kon ik ook nog eens direct aan de slag met de informatie van gisteravond. Bedankt!!!”

Ellen, ouder van brugklasleerling: “Goed programma, prettig die uitwisseling van ons ouders en dan de vele praktische tips. Ik ga vol goede moed en inspiratie naar huis. Dank!”

Ingeborg van de Burg, zorgcoördinator Wolfert Lyceum: “Het was écht een succes. Nogmaals mijn complimenten!”

Dick Koene, teamleider brugklassen Wolfert Lyceum: “Een echte eyeopener vond ik het evolutionaire nut en de noodzaak van het puberende brein.”

Marga Maissan, directeur obs Valckesteyn: “Ik ben meer dan tevreden. Wat een opkomst en ze hingen aan je lippen. Hier is echt behoefte aan.”

Nicole, ouder van basisschoolleerling: “Wat ben jij een mooi mens. Kijk, we weten het allemaal wel, maar de manier waarop jij het brengt, terwijl je toch een ieder in zijn waarde laat… Respect. Dit kan niet anders dan positief uitwerken.”