Close

Recente blogs

Blijf hier up to date rondom Babs voor School en Ouder.

BABS in magazine voor kansengelijkheid

Mijn telefoon gaat. Of ik wil bijdragen aan een publicatie van de Young010-werkgroep over kansengelijkenheid in het onderwijs. Natuurlijk wil ik bijdragen aan dit goede doel. Twee weken later word ik …
Read More

06/12/2018

BABS als co-auteur van LOB-methode

thDE5RFNR7

Vanochtend een eerste sessie met het projectteam van uitgeverij Codename Future gehad om af te stemmen over de verbeteringen die we door gaan voeren in de methodes ‘Werken aan je toekomst’ en ‘Ondernemend gedrag in je loopbaan’.

Bijzonder veel zin om mij in januari 2019 volledig te storten op mijn werkzaamheden als auteur op mijn expertise-gebieden studievaardigheden en eigenaarschap. Omdat leerlingen het waard zijn!