Close

Recente blogs

Blijf hier up to date rondom Babs voor School en Ouder.

22/02/2018

Non-profit ondernemen – Diabetes Club

Vorig jaar (2017) besloot ik ook mijn steentje bij te dragen door iets te organiseren tijdens ‘de week tegen de eenzaamheid’. Ik organiseerde o.a. een samenkomst voor jongeren van 0 – 25 jaar met diabetes type 1 en hun ouders. Deze samenkomst was een succes! Aan het einde van de avond vroeg ik de jongeren en hun ouders naar hun behoeften voor de toekomst. De behoefte bleek blijvend contact. Twee concrete acties volgden. Zo maakte ik op verzoek van de jongeren, diezelfde avond nog, een Whats-app groep aan, waar ikzelf ook in zit.  Daarnaast beloofde ik op verzoek van de jongeren en hun ouders om ieder half jaar een samenkomst te organiseren.

Op 24 maart 2018 is het dan zover: de tweede samenkomst van de Diabetes Club Albrandswaard e.o.!

Een struin-speur-diabetestocht door de Rhoonse Grienden.

Lees 2018_maart_Samenkomst 2_Kids met diabetes type 1 en hun ouders voor de uitnodiging met details over het wat, waar, voor wie, waarom, doel en de wijze van aanmelden.